Fotoalbums
(besloten)
Over onze club

Over onze club

F.Z.C.'54 is een regionale zwemvereniging voor (ex) wedstrijdzwemmers, waterpoloërs en trimmers waar elke slag, doel en inbreng telt.
We schatten alle (toekomstige) zwemmers, trainers, vrijwilligers, sponsoren en andere belanghebbenden op waarde. Het hoogst haalbare voor het individu binnen de vereniging is maatwerk en hangt af van talent en ambitie. Wij leiden met kwaliteit op.
Met aandacht, respect en interesse werken wij samen en daar ligt onze kracht om het maximale uit de individuele sporter, teams, trainers en vrijwilligers te halen. We zien en pakken kansen voor ontwikkeling, werving en selectie en verbinding. We moedigen aan, nemen verantwoordelijkheid, maar weten ook wat we moeten laten. We zijn eerlijk naar elkaar, en geven ook aan als wij als vereniging bepaalde individuele -of teamambities niet kunnen waarmaken.
Onze grondhouding raakt elke belanghebbende positief en is de smeerolie binnen ons verenigingsleven waar ambitie en plezier hand in hand gaan. Saamhorigheid binnen onze vereniging en plezier in sportbeleving staat bij ons centraal. We zien en waarderen de investering van een ieder vanuit zijn of haar eigen rol binnen de vereniging. Met elkaar zijn we de thuisvereniging, waar altijd een weg naartoe is en blijft. Wij zorgen goed voor elkaar binnen de vereniging, wij als bestuur verwachten dat ook van de leden.

Copyright 2024: FZC '54 - De Franeker Zwemclub Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl