Fotoalbums
(besloten)
Trainers

Trainers wedstrijdzwemmen

Wij stellen onze trainers aan u voor:

Arno Nieuwhof
trainer
Jaren geleden als kleine jongen begonnen bij F.Z.C.54. In zijn jeugd getalenteerd rugslagzwemmer geweest, maar ondertussen gestopt. In het dagelijks leven geeft hij ABC zwemlessen. Daarnaast is hij gediplomeerd zwemtrainer. Arno geeft zwemtrainingen aan alle groepen binnen F.Z.C.54 op verschillende avonden in de week en schrijft de trainingen.
Sanne Grovenstein
trainer
Jaren geleden n.a.v. haar maatschappelijke stage bij F.Z.C.’54 als trainster blijven hangen. Vanaf september 2020 studeert Sanne in Wageningen, waardoor ze geen vaste waarde meer is, maar ze blijft in vakanties en in de weekenden beschikbaar als trainster, coach of speaker bij thuiswedstrijden.
Bart de Vos
trainer
Heeft zijn taken in het activiteitenteam van F.Z.C.’54 verruild voor het trainerschap. Naast de techniekacademie is Bart trainer van de B-selectie, de zwemmers vanaf 13 jaar en coach bij zwemwedstrijden, terwijl hij zo nu en dan ook nog zelf een wedstrijd zwemt. Hij helpt daarnaast nog op vrijwillige basis bij het onderhoud van het zwembad of bij de maandelijkse disco.
Ilse Harskamp
trainer
Zwemt al sinds haar vroege jeugd en geeft al jaren zwemtrainingen aan met name de techniekacademie. Ilse is pedagogisch medewerkster op een kinderdagverblijf en heeft daarnaast Pedagogiek gestudeerd. Ilse traint nog enkele malen per week en zwemt nog steeds wedstrijden.
Darren Sieswerda
trainer
CIOS-student, maar ook al jaren lid van F.Z.C.’54. Voelt zich met name thuis bij de zwemmers van de techniekacademie waar hij op maandag- en op vrijdagavond met plezier trainingen aan geeft. Darren doet ook nog steeds mee aan wedstrijden.
Lotte Grovenstein
trainer
Sinds seizoen 2019/2020 als trainer gestart bij de techniekacademie. Vrijwel alle nieuwe leden starten hun zwemcarrière bij haar om van daaruit door te stromen. Lotte zwemt al sinds haar 8e bij F.Z.C.’54 en neemt nog steeds deel aan wedstrijden.
Sven Harskamp
trainer
Begonnen bij het Sterrenplan van F.Z.C.’54, jaren geleden hét opleidingsprogramma van de KNZB. Een absolute doorzetter die heel langzaam zijn sporen heeft verdiend tot wedstrijdzwemmer en, tegenwoordig, triatleet. Door zijn studies en stages zo nu en dan een tijdje afwezig in het zwembad, maar altijd bereid om op afstand mee te denken of thuiswedstrijden te organiseren. Tevens heeft hij zich tijdens de Coronaperiode eigenhandig opgewerkt tot bootcamptrainer.
Rixt Nynke Baron
trainer
Afgestudeerd fysiotherapeut en geeft daarnaast al jaren zwemtraining aan de jeugd van de techniekacademie. Rixt Nynke is nog altijd een fanatiek wedstrijdzwemster die regelmatig wedstrijden op niveau zwemt.
Ackelien Vonk en Lisa Veenstra
trainer
Twee (zwem)vriendinnen die gestart zijn als trainer in seizoen 2019/2020 bij de techniekacademie. Verlenen nu nog hand- en spandiensten bij de overige trainers, zoals bijv. zwemmers een op een begeleiden, coachen tijdens zwemwedstrijden en zwemmen daarnaast zelf ook hun wedstrijden nog mee.
Lisanne Haitsma
trainer
Trainster geworden naar aanleiding van haar maatschappelijke stage die ze op eigen verzoek bij F.Z.C.’54 heeft gedaan. Lisanne voelt zich thuis bij de zwemmers van de techniekacademie die op hun beurt haar eindeloze geduld kunnen waarderen.
Copyright 2023: FZC '54 - De Franeker Zwemclub Privacyverklaring Realisatie: Wmmedia.nl